Specials Of The Week
DE NIEUWE LENTE SUGGESTIES VANAF MAANDAG 11 APRIL ONLINE
Seasonal Impressions
PAAS MENU
De Hapjes
-
Verrine, mousseline asperges - grijze garnalen - zalf eierdooier - gel peterselie4.50 euro/st
-
Verrine, mi cuit coquille - crème courget - jelly tomaat4.50 euro/st
-
Brioche krab - gele biet -haring caviaar - zure room6.00 euro/st
Voorgerechten
-
Tartaar dorade - avocado - radijs - grapefruit - yuzu gel -infusie tomaat met kruidenolie18.00 euro/pp
-
Cecina, Baskische rundsham -gegrilde inlandse AAA asperges - gerookte kwark - daslookolie - zuurdesemkrokantjes18.50 euro/pp
Hoofdgerechten
-
Roodbaars - lenteprimeurs - asperges - rattes de touquet - sauce vierge24.50 euro/pp
-
Melklam - met komijn geglaceerde baby worteltjes - gekonfijte sjalot - gegrilde broccoletti en asperges - roasted patatoes -jus corsé30.00 euro/pp
Nagerecht
-
Dôme van witte chocolade met cardamom - framboos - pistaches - hazelnoot6.50 euro/pp
Bestellen
Bestellingen noteren wij graag telefonisch, per mail of komt u langs in onze boutique.
Bestel tijdig, zo kunnen we uw bestelling met de zorg behandelen die ze verdient.
Uw bestellingen voor à la carte gerechten noteren wij graag ten laatste 3 dagen voor afhaling.
Uw bestellingen uit onze "Seasonal Impressions" formules noteren wij graag ten laatste 5 dagen voor afhaling.
Voor vragen, inlichtingen of bestellingen kan u steeds terecht op ons telefoonnummer 09/282 35 60
of stuurt u ons gewoon een e-mail info@heyse-kitchenart.be
Uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze boutique.
Wij helpen er u met veel plezier verder.
Tot binnenkort.