Seasonal Impressions

VERRINES (we rekenen bovenop de kostprijs pp.van de verrines 1.00 euro borg voor het glaasje, bij teruggave krijgt u de borg terugbetaald)

  • Eendenlever / peperkoek / crème pas de bleu / kweepeer
    4,00 euro/st
  • Gerookte forel/remoulade van rode biet- appel- belle de fontenay / veenbes
    4,00 euro/st
  • Gelakte sint-jakobsvrucht / zalf knolselder / appel-hazelnoot
    4.00 euro/pp

Luxury teasers

  • Brioche met gerookte Oosterschelde paling /Zure room / avocado crème / gepekelde ui
    8,00 euro/stuk
  • Pain perdue / cremeux van ganzenlever / gekarameliseerde walnoot
    8,00 euro/st
  • Apéro pomme moscovite met Royal Belgian Caviar(3 gr.)
    8.50 euro/st

DELICIOUS FINGERFOOD

  • Involtini gerookte zalm / fetta crème / groene kruiden
    2,95 euro/st
  • Midjoul dadel gevuld met crème Pas De Bleu / crunch pistaches
    3.25 euro/st
  • Sushi of the week per 6 stuks
    2.85 à 3.00/st
  • Kramiek / wildterrine / uienconfit /notencrunch
    3,25 euro/st
  • Spiesje boudin de Noël / truffel tapenade
    2,95 euro/st
  • Aubergine & hummus wrap met smoky tomato confit
    3,25 euro/stuk

Hot Snacks

  • Croque tartufo
    3,50 euro/st
  • Soesje ham & cheese
    1.70 euro/st
  • Crispy scampi spies /mango dressing
    3.50 euro/st
  • Pinwheels, bladerdeeg - sobrasada - cream cheese - gerookte paprika
    2.75 euro/st
  • Thaise gekruide gehaktballetjes met crispy noedels / sweet chilli saus
    2.50 euro/st

Tasty appetizers "to share"

  • Thaise kipsaté met huisgemaakte pindasaus
    26.00 euro/kg
  • Crab cake krokant oosters slaatje - dip
  • Gegrilde slahartjes "caesar style" /gerookte kip /croutons
  • Gepaneerde visreepjes met verse tartaar
    47.00 euro/kg
  • Arancini (risotto kroketje)/ paddestoelen / mozzarella / truffel-mayonaise
  • Bomba de Barcelona / aioli / salsa brava (6 stuks)
    16.50 euro/6 st
  • Thaise viskoekjes /Asian salad met ananas en sweet & sour sauce
    5.00 euro/pp
  • Carne salata Galician / pan con tomate / ricotta salata /Priorat Neus olijfolie /rucola
    8.00 euro/pp

Apéro Platters

  • Antipasti Platter (vanaf 6 personen.) Diverse Italiaanse salame -prosciutti -coppa di parma -Italiaanse kruidenham -gezouten Marcona amandelen - fromaggio - verdure grigliat - dip + crackers -olijven-terrine +dip - gemarineerde sardientjes - crispy flat bread ...
    16.50 euro/pp
  • Apéro "Meat & Cheese" board (vanaf 6 pers.) Pas de Rouge - Frontieren - mostarda di pere - Gezouten Marcona amandelen - olijven - dip + crackers - coppa di parma - salumi - prosciutto - Pan Fea kleine grissini
    9.95 euro/pp
  • Tapas Platter (als maaltijd vanaf 6 pers.) Piquillo peper gevuld met tonijn / krieltje chorizo / kramiek-wildterrine/ olijven / terrine van ham & pistaches + dip /gemarineerde Italiaanse kruidenham / salumi / coppa di parma / Serrano ham / dip+crackers / verdura grigliata / grissini / fromagi /...
    26.50 euro/pp

Dips & more...

  • Hummus - pitta crackers
    24.00 euro/kg
  • tzatziki rode biet - geitekaas - geroosterde hazelnoot
  • Butternut squash spread met salie

Voorgerechten

  • Kort gemarineerde sint-jakobsvrucht / krab - appel - komkommer / ponzu vinaigrette / gebrande sesam
    21,00 euro/pp
  • Carpaccio "di manzo" beefcarpaccio / basilicumpesto / gekonfijte tomaat / pijnboompitjes / parmigiano reggiano / rucola
    14.50 euro/pp
  • Vitello tonato
    15.90 euro/pp
  • Salade "Rossini" dry aged Galician beef / salade verte / ganzenlever / truffelvinaigrette
    21.00 euro/pp
  • Sint-jakobsvrucht kort gemarineerd / witloof-appel slaatje / crème crue / vinaigrette van karnemelk & chlorofyl
    21.00 euro/pp
  • Gravlax van zalm met rode biet / salade met gemarineerde rode biet - agrumes - blauwe bes -cranberries / dille-rode biet yoghurt dressing
    17.50 euro/pp
  • Tartaar van zalm / salade groene appel-komkommer-gemarineerde sjalot / avocado créme / baby watercress
    17.00 euro/pp
  • tartaar van zeebaars in marinade met infusie van groene thee / koolrabi / quinoa / lavas-olie
    18.50 euro/pp

Hoofdgerechten (alle hoofdgerechten zijn voorzien van een passende aardappelbereiding)

  • Gegrilde zwartpootkip / pancetta - butternut - chii takes - boontjes / jus naturel
    18.00 euro/pp
  • Zwezerik krokant gebakken / romanesco - lentui - butternut - knolselder /graantjesmosterd saus
    35.00 euro/pp
  • Zonnevis / prei-zeekraal / nantua saus
    27.50 euro/pp
  • Roodbaars / oosterse bouillon / krokante groenten /sesam
    26.00 euro/pp
  • Zeewolf / paksoy -soya boontjes - mange tout /groen curry
    22.00 euro/pp
  • Zalm / venkel -butternut - prei / vadouvan saus
    20.00 euro/pp
  • Pladijs /jonge spinazie -gekonfijte tomaat - girolles /fregola /beurre blanc
    27.00 euro/pp
  • Corrèze kalfsrib / mooiste groentjes van het moment / jus naturel
    25.00 euro/pp
  • Piepkuiken (volledig ontbeend) "Clamart" gegrilde sucrine-erwtjes-spekjes -ricotta salata / rode wijnsaus
    18.00 euro/pp
  • Gevuld varkenshaasje / butternut -spinazie -portobello / jus crèmé
    17.00 euro/pp
  • Saltimbocca van kalfsescalope / pancetta/ salieboter / rucola -tomaat confit /velouté met salie
    20.00 euro/pp

Stoofpotjes

  • Kalfsfricassée "classic" met spekjes -zilveruitjes -champignons
    26.00 euro/kg
  • Ragout van hert / boschampignons - zilverui -wortel / poivrade saus
    35.00 euro/kg

Bestellen

Bestellingen noteren wij graag telefonisch, per mail of komt u langs in onze boutique.
Bestel tijdig, zo kunnen we uw bestelling met de zorg behandelen die ze verdient.
Uw bestellingen voor à la carte gerechten noteren wij graag ten laatste 3 dagen voor afhaling.
Uw bestellingen uit onze "Seasonal Impressions" formules noteren wij graag ten laatste 5 dagen voor afhaling.

Voor vragen, inlichtingen of bestellingen kan u steeds terecht op ons telefoonnummer 09/282 35 60
of stuurt u ons gewoon een e-mail info@heyse-kitchenart.be
Uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze boutique.
Wij helpen er u met veel plezier verder.
Tot binnenkort.