Specials Of The Week

DE NIEUWE LENTE SUGGESTIES VANAF MAANDAG 11 APRIL ONLINE

Seasonal Impressions

PAAS MENU

De Hapjes

  • Verrine, mousseline asperges - grijze garnalen - zalf eierdooier - gel peterselie
    4.50 euro/st
  • Verrine, mi cuit coquille - crème courget - jelly tomaat
    4.50 euro/st
  • Brioche krab - gele biet -haring caviaar - zure room
    6.00 euro/st

Voorgerechten

  • Tartaar dorade - avocado - radijs - grapefruit - yuzu gel -infusie tomaat met kruidenolie
    18.00 euro/pp
  • Cecina, Baskische rundsham -gegrilde inlandse AAA asperges - gerookte kwark - daslookolie - zuurdesemkrokantjes
    18.50 euro/pp

Hoofdgerechten

  • Roodbaars - lenteprimeurs - asperges - rattes de touquet - sauce vierge
    24.50 euro/pp
  • Melklam - met komijn geglaceerde baby worteltjes - gekonfijte sjalot - gegrilde broccoletti en asperges - roasted patatoes -jus corsé
    30.00 euro/pp

Nagerecht

  • Dôme van witte chocolade met cardamom - framboos - pistaches - hazelnoot
    6.50 euro/pp

Bestellen

Bestellingen noteren wij graag telefonisch, per mail of komt u langs in onze boutique.
Bestel tijdig, zo kunnen we uw bestelling met de zorg behandelen die ze verdient.
Uw bestellingen voor à la carte gerechten noteren wij graag ten laatste 3 dagen voor afhaling.
Uw bestellingen uit onze "Seasonal Impressions" formules noteren wij graag ten laatste 5 dagen voor afhaling.

Voor vragen, inlichtingen of bestellingen kan u steeds terecht op ons telefoonnummer 09/282 35 60
of stuurt u ons gewoon een e-mail info@heyse-kitchenart.be
Uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze boutique.
Wij helpen er u met veel plezier verder.
Tot binnenkort.