kitchenart wordt in 1936 opgericht als slagerij onder de familienaam Heyse. Grootvader Gaston baatte deze ambachtelijke zaak met beroepsliefde uit tot wanneer zijn zoon Marc en echtgenote Jeanine het van hem overnamen in 1970.

Zij probeerden zich toen al te onderscheiden door alleen maar met kwaliteit te werken en zich toe te leggen op huisbereide charcuterie. En door haar voorliefde voor het koken introduceerde Jeanine lekkere bereide gerechten in het winkelassortiment.

In 1996 komen Sabine en Geert in het verhaal om samen met de ouders voor een nieuw elan te zorgen en de zaak uiteindelijk vanaf 2000 op eigen benen verder uit te bouwen. Kwaliteit staat nog altijd voorop, naast creativiteit en verfijning.

In 2010 wordt de zaak uitgebreid en volledig vernieuwd om een nog ruimer publiek aan te spreken en professioneler te kunnen werken. Hierdoor groeit kitchenart al snel uit tot een referentie.

Boutique

Welkom in onze keuken geïnspireerd op pure producten, zowel van bij ons als van de andere kant van de wereld, en dagelijks vers bereid in onze keuken door onze chefs.

We combineren ze steeds op een andere manier tot smaakvolle gerechten, frisse salades, vlees-, vis- en groentebereidingen en zoveel meer. Verrassend inventief of klassiek met een twist: het zijn smaaksensaties met elk een eigen verhaal... dat we u steeds op een andere manier willen vertellen.

Als u weinig tijd heeft om zelf te koken maar toch iets lekker en gezond op tafel wenst te krijgen, dan vindt u in onze boutique elke dag opnieuw verse suggesties om mee te nemen.