Seasonal Impressions
VOORJAARS SUGGESTIES
VERRINES (we rekenen bovenop de kostprijs pp.van de verrines 1.00 euro borg voor het glaasje, bij teruggave krijgt u de borg terugbetaald)
-
panna cotta tomaat / burrata / ratatouille / pesto / crunch olijf3.75 euro/st
-
Noordzeekrab /panna cotta citroengras /passievrucht /zalmeitjes4.00 euro/st
-
Cremeux gerookte forel / appel-boontjes-sjalot mariné4.00 euro/st
DELICIOUS FINGERFOOD
-
Mediterraans spiesje met gegrilde tonijn4.25 euro/st
-
spiesje gerookte zalm / kwarteleitjes / tapenadecrème3.25euro/st
-
zuiderse tompoes van geitenkaas3.25euro/st
-
Sushi of the week (5 stuks)16.00 euro/5st
-
Spiesje honingtomaat - bocconcini di buffala - cavaillon / munt -koriander olie3.00 euro/st
-
Cannelloni prosciutto - aubergine -ricotta- basilicum -gekonfijte tomaat3.00 euro/pp
Hot Snacks
-
Thais viskoekje met Thaise zoet chilli-komkommer dip2.95 euro/st
-
krokante visreepjes met tartaar49.00 euro/kg
-
Zuiderse croque3.50 euro/st.
-
Thaise saté me pindasaus26.00 euro/kg
Voorgerechten
-
Carpaccio "di manzo" beefcarpaccio / basilicumpesto / gekonfijte tomaat / pijnboompitjes / parmigiano reggiano / rucola14.50 euro/pp
-
Kalfscarpacccio kort gegrild / aubergade /zuiderse aromaten / rucola16.50 euro/pp
-
Gravlax zalm - salade venkel -sinaas - granaatappel - dille yoghurt16.50 euro/pp
-
Carpaccio van sint jakobsvrucht / granaatappel / avocado / vinaigrette van granaatappel melasse / gebrande sesam / micro herbs21.00 euro/pp
-
Tartaar van kreeft / parelpasta / mango /granaatappel / avocado / kokos-curry dressing (per 2 pers.)26,00 euro/pp
-
Kreeft bellevue / slaatje van frisgroen en lentegroentjes / gepocheerde kwarteleitjes / groene kruiden olie en cocktail-mayo (per 2 pers.)26.00 euro/pp
-
Tonijn tataki / mango-groene appel / kokos-koriander dressing20.00 euro/pp
-
Tartaar van zalm / salade groene appel-komkommer-granaatappel / avocado créme / baby watercress18.00 euro/pp
Hoofdgerechten (alle hoofdgerechten zijn voorzien van een passende aardappelbereiding)
-
Sûpreme van parelhoen /peultjes - tuinbonen -boontjes -lenteui / jus met zuiderse aromaten23.00 euro/pp
-
Zuiderse kalfsescalope / artisjokcrème /gekonfijte venkel & tomaat - gele courget - burrata/ rucola / "Priorat Neus" olijfolie21.50 euro/pp
-
Corrèze kalfsrib / mooiste groentjes van het moment / jus naturel28.00 euro/pp
-
"Catch Of The Day", wekelijks bieden we diverse visbereidingen aan volgens aanvoer en inspiratie van onze Chef, gelieve ons hiervoor telefonisch te contacteren.
-
Zwartpootkip van de grill / groene asperges- courget- geroosterde rode ui - bimi /stracciatella burrata /pesto / jus met oregano19.00 euro/pp
Bestellen
Bestellingen noteren wij graag telefonisch, per mail of komt u langs in onze boutique.
Bestel tijdig, zo kunnen we uw bestelling met de zorg behandelen die ze verdient.
Uw bestellingen voor à la carte gerechten noteren wij graag ten laatste 3 dagen voor afhaling.
Uw bestellingen uit onze "Seasonal Impressions" formules noteren wij graag ten laatste 5 dagen voor afhaling.
Voor vragen, inlichtingen of bestellingen kan u steeds terecht op ons telefoonnummer 09/282 35 60
of stuurt u ons gewoon een e-mail info@heyse-kitchenart.be
Uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze boutique.
Wij helpen er u met veel plezier verder.
Tot binnenkort.