Seasonal Impressions

NAJAAR SUGGESTIES

VERRINES (we rekenen bovenop de kostprijs pp.van de verrines 1.00 euro borg voor het glaasje, bij teruggave krijgt u de borg terugbetaald)

  • Sint -Jakobsvrucht / crème pastinaak / hazelnoot-truffel tapenade /sinaas custerd / romanesco
    4.00 euro/st
  • Nieuwe verrines worden momenteel uitgewerkt!

Luxury teasers

  • Brioche toast - Noordzee krab - gemarineerde gele bietjes - haringcaviaar - zure room
    6.00 euro/st
  • Toast mangalica ham - verse ricotta - gekonfijte tomaat - basilicum - rucola
    6.00 euro/st
  • Thais scampi spiesje met "asian salsa"
    5.00 euro/st

DELICIOUS FINGERFOOD

  • Krieltje gerookte paling / zure room / bieslook / haringcaviaar
    3.85 euro/st
  • Involtini gerookte zalm / fetta crème / groene kruiden
    3.00 euro/st
  • Midjoul dadel gevuld met crème Pas De Bleu / crunch pistaches
    3.40 euro/st
  • Sushi of the week (5 stuks)
    16.00 euro/5st
  • Mini Boudin Blanc / truffeltapenade
    3.25 euro/st

Hot Snacks

  • krokante visreepjes met tartaar
    49.00 euro/kg
  • Soesje ham & cheese
    1.78 euro/st
  • Croquetas de jamon Iberico
  • Thaise saté me pindasaus
    26.00 euro/kg
  • French toast - gekarameliseerde ui - beukenzwammetjes - truffel brie - balsamico glaze
    3.95 euro/st

Voorgerechten

  • Kort gemarineerde sint-jakobsvrucht / krab - appel - komkommer / ponzu vinaigrette / gebrande sesam
    22.00euro/pp
  • Carpaccio "di manzo" beefcarpaccio / basilicumpesto / gekonfijte tomaat / pijnboompitjes / parmigiano reggiano / rucola
    14.95 euro/pp
  • Vitello tonato
    16.75 euro/pp
  • Salade "Rossini" dry aged Galician beef / salade verte / ganzenlever / truffelvinaigrette
    22.00euro/pp
  • Tagliata Holstein beef / truffel-mayo / gemarineerde beukenzwam / crème van zwarte look / micro greens
    16.75euro/pp
  • Tataki van tonijn / geïmpregneerde knolselder / gemarineerde beukenzwammetjes en rettich / bouillon appel-miso
    20.00euro/pp
  • Tartaar van zalm / salade groene appel-komkommer-granaatappel / avocado créme / baby watercress
    18.00 euro/pp

Hoofdgerechten (alle hoofdgerechten zijn voorzien van een passende aardappelbereiding)

  • Kalfsfricassée "classic"
    26.00 euro/kg
  • Zwezerik krokant gebakken / romanesco - lentui - butternut - knolselder /graantjesmosterd saus
    38.00 euro/pp
  • "Catch Of The Day", wekelijks bieden we diverse visbereidingen aan volgens aanvoer en inspiratie van onze Chef, gelieve ons hiervoor telefonisch te contacteren.
  • "Saltimbocca Kitchenart style" / straciatella di burrata / prosciutto / gesmolten spinazie/beukenzwammetjes / soubise / kalfsjus met Marsala
    24.00 euro/pp
  • fazant / witloof / gekarameliseerde appel / veenbessen / knolseldermousseline / fine champagne saus
    28.50 euro/pp
  • Stoofpotje van hert en wintergroenten /paddenstoelen /grondwitloof / veenbessen / knolselder mousseline
    24.00 euro pp
  • Zwartpoot kip / groene asperges - butternut - oesterzwam - bosui /mozzarella di bufala / jus naturel met kruiden
    20.00 euro/pp
  • Parelhoenfilet /mozzarella di bufala - jonge spinazie - paddenstoelen - truffel / roomsausje met taleggio

Bestellen

Bestellingen noteren wij graag telefonisch, per mail of komt u langs in onze boutique.
Bestel tijdig, zo kunnen we uw bestelling met de zorg behandelen die ze verdient.
Uw bestellingen voor à la carte gerechten noteren wij graag ten laatste 3 dagen voor afhaling.
Uw bestellingen uit onze "Seasonal Impressions" formules noteren wij graag ten laatste 5 dagen voor afhaling.

Voor vragen, inlichtingen of bestellingen kan u steeds terecht op ons telefoonnummer 09/282 35 60
of stuurt u ons gewoon een e-mail info@heyse-kitchenart.be
Uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze boutique.
Wij helpen er u met veel plezier verder.
Tot binnenkort.