Seasonal Impressions

Seasonal Impressions Februari - Maart

VERRINES (we rekenen bovenop de kostprijs pp.van de verrines 1.00 euro borg voor het glaasje, bij teruggave krijgt u de borg terugbetaald)

  • crème geitenkaas / abrikoos/gekarameliseerde noten & zaden met ras-el-hanout
    3.50 euro/pp
  • tartaar van kalf / tonijnmousseline /tomaten gel
    4.00 euro/pp
  • Krab - pinda - pickled spitskool - nori - gel citroengras
    4.00 euro/pp

Luxury teasers

  • Brioche met gerookte Oosterschelde paling /Zure room / avocado crème / gepekelde ui
    6,00 euro/stuk
  • Brioche toast - Noordzee krab - gemarineerde gele bietjes - haringcaviaar - zure room
    6.00 euro/st

DELICIOUS FINGERFOOD

  • Rotolo tonijn "tonnato" / chuka wakame /sesam
    3.50 euro/st
  • Sushi of the week (5 stuks)
    16.00 euro/pp
  • remoulade van chorizo - nicolas aardappel -zure room -bieslook - tomaat
    3.00 euro/pp
  • Cannelloni prosciutto - aubergine -ricotta- basilicum -gekonfijte tomaat
    3.00 euro/pp

Hot Snacks

  • krokante visreepjes met tartaar
    49.00 euro/kg
  • Thaise scampitoast met sesam en pittige dip
    4.00 euro/st
  • Thaise saté me pindasaus
    26.00 euro/kg
  • "Moo Ping" Thai style grilled skewer/ Tamarinde saus
    3.40 euro/stuk
  • Croque bacon - mozzarella - blauwe kaas - peer
    3.50 euro/st
  • French toast - gekarameliseerde ui - beukenzwammetjes - truffel brie - balsamico glaze
    3.95 euro/st

Voorgerechten

  • Carpaccio tonijn "tonnato style"
    18.00 euro
  • Carpaccio "di manzo" beefcarpaccio / basilicumpesto / gekonfijte tomaat / pijnboompitjes / parmigiano reggiano / rucola
    14.50 euro/pp
  • Vitello tonato
    16.50 euro/pp
  • Tartaar van kreeft / parelpasta / mango /granaatappel / avocado / kokos-curry dressing
    dagprijs
  • Sint-Jakobsvrucht kort gemarineerd / remoulade van krab -appel - komkommer -zure room / oosterse vinaigrette met gebrande sesam
    21.00 euro/pp
  • Tartaar van zalm / salade groene appel-komkommer-granaatappel / avocado créme / baby watercress
    18.00 euro/pp
  • Tonijn gemarineerd / venkel-radijs -granaatappel / soja dressing
    21.00 europp

Hoofdgerechten (alle hoofdgerechten zijn voorzien van een passende aardappelbereiding)

  • Piepkuiken (volledig ontbeend) "Clamart" gegrilde sucrine-erwtjes-spekjes -ricotta salata / rode wijnsaus
    18.00 euro/pp
  • Zwartpootkip van de grill / groene asperges- courget- geroosterde rode ui - bimi /stracciatella burrata /pesto / jus met oregano
    19.00 euro/pp
  • Sûprème van parelhoen / witloof / paddenstoelen/ geroosterde hazelnoot / jus crèmé
    23.00 euro/pp
  • "Saltimbocca Kitchenart style" / straciatella di burrata / prosciutto / gesmolten spinazie/beukenzwammetjes / soubise / kalfsjus met Marsala
    24.00 euro/pp
  • Skrei - girolles - prei - cavalo nero - citroengras saus
    23.00 euro/pp
  • Heilbot / lemon ash / bimi / kombu olie / blanke miso beurre blanc
    23.00 euro/pp

Bestellen

Bestellingen noteren wij graag telefonisch, per mail of komt u langs in onze boutique.
Bestel tijdig, zo kunnen we uw bestelling met de zorg behandelen die ze verdient.
Uw bestellingen voor à la carte gerechten noteren wij graag ten laatste 3 dagen voor afhaling.
Uw bestellingen uit onze "Seasonal Impressions" formules noteren wij graag ten laatste 5 dagen voor afhaling.

Voor vragen, inlichtingen of bestellingen kan u steeds terecht op ons telefoonnummer 09/282 35 60
of stuurt u ons gewoon een e-mail info@heyse-kitchenart.be
Uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze boutique.
Wij helpen er u met veel plezier verder.
Tot binnenkort.