Seasonal Impressions
LENTE SUGGESTIES
VERRINES (we rekenen bovenop de kostprijs pp.van de verrines 1.00 euro borg voor het glaasje, bij teruggave krijgt u de borg terugbetaald)
-
Grijze garnalen - aspergecrème - peterselie-jelly - haringcaviaar4.00 euro/st
-
Panna cotta venkel / tartaar gemarineerde zalm / appel-jelly4.00 euro/st
-
Mi-cuit sint jakobsvrucht /mousse waterkers /bloedsinaas /zeekraal4.00 euro/st
DELICIOUS FINGERFOOD
-
Involtini gerookte zalm / fetta crème / groene kruiden3.00 euro/st
-
Sushi of the week (5 stuks)16.00 euro/5st
-
Krieltje gerookte paling/zure room/bieslook/haring caviaar3.50 euro/st
-
Cannelloni prosciutto - aubergine -ricotta- basilicum -gekonfijte tomaat3.00 euro/pp
Hot Snacks
-
krokante visreepjes met tartaar49.00 euro/kg
-
crispy scampi spiesje met mango dip2.75 euro/st
-
Croque prosciutto - asperge - mozzarella - pesto3.50 euro/st
-
Thaise saté me pindasaus26.00 euro/kg
Voorgerechten
-
Carpaccio tonijn "tonnato style"18.00 euro
-
Carpaccio "di manzo" beefcarpaccio / basilicumpesto / gekonfijte tomaat / pijnboompitjes / parmigiano reggiano / rucola14.50 euro/pp
-
Vitello tonato16.50 euro/pp
-
Tartaar van kreeft / parelpasta / mango /granaatappel / avocado / kokos-curry dressing (per 2 pers.)26,00 euro/pp
-
Kreeft bellevue / slaatje van frisgroen en lentegroentjes / gepocheerde kwarteleitjes / groene kruiden olie en cocktail-mayo (per 2 pers.)26.00 euro/pp
-
Sint-Jakobsvrucht kort gemarineerd / remoulade van krab -appel - komkommer -zure room / oosterse vinaigrette met gebrande sesam21.00 euro/pp
-
Cecina, Baskische rundsham -gegrilde inlandse AAA asperges - gerookte kwark - daslookolie - zuurdesemkrokantjes18.50 euro/pp
-
Kort gemarineerde zalm / gepekelde radijsjes / zalm caviaar / komkommer /avocado18.50 euro/pp
Hoofdgerechten (alle hoofdgerechten zijn voorzien van een passende aardappelbereiding)
-
Corrèze kalfsrib / mooiste groentjes van het moment / jus naturel28.00 euro/pp
-
Lamsbout / bulgur /Kisir salade/munt-yoghurt23.00 euro/pp
-
"Catch Of The Day", wekelijks bieden we diverse visbereidingen aan volgens aanvoer en inspiratie van onze Chef, gelieve ons hiervoor telefonisch te contacteren.
-
Zwartpootkip van de grill / groene asperges- courget- geroosterde rode ui - bimi /stracciatella burrata /pesto / jus met oregano19.00 euro/pp
-
"Saltimbocca Kitchenart style" / straciatella di burrata / prosciutto / gesmolten spinazie/beukenzwammetjes / soubise / kalfsjus met Marsala24.00 euro/pp
-
Heilbot / lemon ash / bimi /groene asperges / kombu olie / blanke miso beurre blanc23.00 euro/pp
Bestellen
Bestellingen noteren wij graag telefonisch, per mail of komt u langs in onze boutique.
Bestel tijdig, zo kunnen we uw bestelling met de zorg behandelen die ze verdient.
Uw bestellingen voor à la carte gerechten noteren wij graag ten laatste 3 dagen voor afhaling.
Uw bestellingen uit onze "Seasonal Impressions" formules noteren wij graag ten laatste 5 dagen voor afhaling.
Voor vragen, inlichtingen of bestellingen kan u steeds terecht op ons telefoonnummer 09/282 35 60
of stuurt u ons gewoon een e-mail info@heyse-kitchenart.be
Uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze boutique.
Wij helpen er u met veel plezier verder.
Tot binnenkort.