Seasonal Impressions

VOORJAARS SUGGESTIES

VERRINES (we rekenen bovenop de kostprijs pp.van de verrines 1.00 euro borg voor het glaasje, bij teruggave krijgt u de borg terugbetaald)

  • panna cotta tomaat / burrata / ratatouille / pesto / crunch olijf
    3.75 euro/st
  • Noordzeekrab /panna cotta citroengras /passievrucht /zalmeitjes
    4.00 euro/st
  • Cremeux gerookte forel / appel-boontjes-sjalot mariné
    4.00 euro/st

DELICIOUS FINGERFOOD

  • Mediterraans spiesje met gegrilde tonijn
    4.25 euro/st
  • spiesje gerookte zalm / kwarteleitjes / tapenadecrème
    3.25euro/st
  • zuiderse tompoes van geitenkaas
    3.25euro/st
  • Sushi of the week (5 stuks)
    16.00 euro/5st
  • Spiesje honingtomaat - bocconcini di buffala - cavaillon / munt -koriander olie
    3.00 euro/st
  • Cannelloni prosciutto - aubergine -ricotta- basilicum -gekonfijte tomaat
    3.00 euro/pp

Hot Snacks

  • Thais viskoekje met Thaise zoet chilli-komkommer dip
    2.95 euro/st
  • krokante visreepjes met tartaar
    49.00 euro/kg
  • Zuiderse croque
    3.50 euro/st.
  • Thaise saté me pindasaus
    26.00 euro/kg

Voorgerechten

  • Carpaccio "di manzo" beefcarpaccio / basilicumpesto / gekonfijte tomaat / pijnboompitjes / parmigiano reggiano / rucola
    14.50 euro/pp
  • Kalfscarpacccio kort gegrild / aubergade /zuiderse aromaten / rucola
    16.50 euro/pp
  • Gravlax zalm - salade venkel -sinaas - granaatappel - dille yoghurt
    16.50 euro/pp
  • Carpaccio van sint jakobsvrucht / granaatappel / avocado / vinaigrette van granaatappel melasse / gebrande sesam / micro herbs
    21.00 euro/pp
  • Tartaar van kreeft / parelpasta / mango /granaatappel / avocado / kokos-curry dressing (per 2 pers.)
    26,00 euro/pp
  • Kreeft bellevue / slaatje van frisgroen en lentegroentjes / gepocheerde kwarteleitjes / groene kruiden olie en cocktail-mayo (per 2 pers.)
    26.00 euro/pp
  • Tonijn tataki / mango-groene appel / kokos-koriander dressing
    20.00 euro/pp
  • Tartaar van zalm / salade groene appel-komkommer-granaatappel / avocado créme / baby watercress
    18.00 euro/pp

Hoofdgerechten (alle hoofdgerechten zijn voorzien van een passende aardappelbereiding)

  • Sûpreme van parelhoen /peultjes - tuinbonen -boontjes -lenteui / jus met zuiderse aromaten
    23.00 euro/pp
  • Zuiderse kalfsescalope / artisjokcrème /gekonfijte venkel & tomaat - gele courget - burrata/ rucola / "Priorat Neus" olijfolie
    21.50 euro/pp
  • Corrèze kalfsrib / mooiste groentjes van het moment / jus naturel
    28.00 euro/pp
  • "Catch Of The Day", wekelijks bieden we diverse visbereidingen aan volgens aanvoer en inspiratie van onze Chef, gelieve ons hiervoor telefonisch te contacteren.
  • Zwartpootkip van de grill / groene asperges- courget- geroosterde rode ui - bimi /stracciatella burrata /pesto / jus met oregano
    19.00 euro/pp

Bestellen

Bestellingen noteren wij graag telefonisch, per mail of komt u langs in onze boutique.
Bestel tijdig, zo kunnen we uw bestelling met de zorg behandelen die ze verdient.
Uw bestellingen voor à la carte gerechten noteren wij graag ten laatste 3 dagen voor afhaling.
Uw bestellingen uit onze "Seasonal Impressions" formules noteren wij graag ten laatste 5 dagen voor afhaling.

Voor vragen, inlichtingen of bestellingen kan u steeds terecht op ons telefoonnummer 09/282 35 60
of stuurt u ons gewoon een e-mail info@heyse-kitchenart.be
Uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze boutique.
Wij helpen er u met veel plezier verder.
Tot binnenkort.