Seasonal Impressions
NAJAAR SUGGESTIES
VERRINES (we rekenen bovenop de kostprijs pp.van de verrines 1.00 euro borg voor het glaasje, bij teruggave krijgt u de borg terugbetaald)
-
Sint -Jakobsvrucht / crème pastinaak / hazelnoot-truffel tapenade /sinaas custerd / romanesco4.00 euro/st
-
Nieuwe verrines worden momenteel uitgewerkt!
Luxury teasers
-
Brioche toast - Noordzee krab - gemarineerde gele bietjes - haringcaviaar - zure room6.00 euro/st
-
Toast mangalica ham - verse ricotta - gekonfijte tomaat - basilicum - rucola6.00 euro/st
-
Thais scampi spiesje met "asian salsa"5.00 euro/st
DELICIOUS FINGERFOOD
-
Krieltje gerookte paling / zure room / bieslook / haringcaviaar3.85 euro/st
-
Involtini gerookte zalm / fetta crème / groene kruiden3.00 euro/st
-
Midjoul dadel gevuld met crème Pas De Bleu / crunch pistaches3.40 euro/st
-
Sushi of the week (5 stuks)16.00 euro/5st
-
Mini Boudin Blanc / truffeltapenade3.25 euro/st
Hot Snacks
-
krokante visreepjes met tartaar49.00 euro/kg
-
Soesje ham & cheese1.78 euro/st
-
Croquetas de jamon Iberico
-
Thaise saté me pindasaus26.00 euro/kg
-
French toast - gekarameliseerde ui - beukenzwammetjes - truffel brie - balsamico glaze3.95 euro/st
Voorgerechten
-
Kort gemarineerde sint-jakobsvrucht / krab - appel - komkommer / ponzu vinaigrette / gebrande sesam22.00euro/pp
-
Carpaccio "di manzo" beefcarpaccio / basilicumpesto / gekonfijte tomaat / pijnboompitjes / parmigiano reggiano / rucola14.95 euro/pp
-
Vitello tonato16.75 euro/pp
-
Salade "Rossini" dry aged Galician beef / salade verte / ganzenlever / truffelvinaigrette22.00euro/pp
-
Tagliata Holstein beef / truffel-mayo / gemarineerde beukenzwam / crème van zwarte look / micro greens16.75euro/pp
-
Tataki van tonijn / geïmpregneerde knolselder / gemarineerde beukenzwammetjes en rettich / bouillon appel-miso20.00euro/pp
-
Tartaar van zalm / salade groene appel-komkommer-granaatappel / avocado créme / baby watercress18.00 euro/pp
Hoofdgerechten (alle hoofdgerechten zijn voorzien van een passende aardappelbereiding)
-
Kalfsfricassée "classic"26.00 euro/kg
-
Zwezerik krokant gebakken / romanesco - lentui - butternut - knolselder /graantjesmosterd saus38.00 euro/pp
-
"Catch Of The Day", wekelijks bieden we diverse visbereidingen aan volgens aanvoer en inspiratie van onze Chef, gelieve ons hiervoor telefonisch te contacteren.
-
"Saltimbocca Kitchenart style" / straciatella di burrata / prosciutto / gesmolten spinazie/beukenzwammetjes / soubise / kalfsjus met Marsala24.00 euro/pp
-
fazant / witloof / gekarameliseerde appel / veenbessen / knolseldermousseline / fine champagne saus28.50 euro/pp
-
Stoofpotje van hert en wintergroenten /paddenstoelen /grondwitloof / veenbessen / knolselder mousseline24.00 euro pp
-
Zwartpoot kip / groene asperges - butternut - oesterzwam - bosui /mozzarella di bufala / jus naturel met kruiden20.00 euro/pp
-
Parelhoenfilet /mozzarella di bufala - jonge spinazie - paddenstoelen - truffel / roomsausje met taleggio
Bestellen
Bestellingen noteren wij graag telefonisch, per mail of komt u langs in onze boutique.
Bestel tijdig, zo kunnen we uw bestelling met de zorg behandelen die ze verdient.
Uw bestellingen voor à la carte gerechten noteren wij graag ten laatste 3 dagen voor afhaling.
Uw bestellingen uit onze "Seasonal Impressions" formules noteren wij graag ten laatste 5 dagen voor afhaling.
Voor vragen, inlichtingen of bestellingen kan u steeds terecht op ons telefoonnummer 09/282 35 60
of stuurt u ons gewoon een e-mail info@heyse-kitchenart.be
Uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze boutique.
Wij helpen er u met veel plezier verder.
Tot binnenkort.