Seasonal Impressions

LENTE SUGGESTIES

VERRINES (we rekenen bovenop de kostprijs pp.van de verrines 1.00 euro borg voor het glaasje, bij teruggave krijgt u de borg terugbetaald)

  • Grijze garnalen - aspergecrème - peterselie-jelly - haringcaviaar
    4.00 euro/st
  • Panna cotta venkel / tartaar gemarineerde zalm / appel-jelly
    4.00 euro/st
  • Mi-cuit sint jakobsvrucht /mousse waterkers /bloedsinaas /zeekraal
    4.00 euro/st

DELICIOUS FINGERFOOD

  • Involtini gerookte zalm / fetta crème / groene kruiden
    3.00 euro/st
  • Sushi of the week (5 stuks)
    16.00 euro/5st
  • Krieltje gerookte paling/zure room/bieslook/haring caviaar
    3.50 euro/st
  • Cannelloni prosciutto - aubergine -ricotta- basilicum -gekonfijte tomaat
    3.00 euro/pp

Hot Snacks

  • krokante visreepjes met tartaar
    49.00 euro/kg
  • crispy scampi spiesje met mango dip
    2.75 euro/st
  • Croque prosciutto - asperge - mozzarella - pesto
    3.50 euro/st
  • Thaise saté me pindasaus
    26.00 euro/kg

Voorgerechten

  • Carpaccio tonijn "tonnato style"
    18.00 euro
  • Carpaccio "di manzo" beefcarpaccio / basilicumpesto / gekonfijte tomaat / pijnboompitjes / parmigiano reggiano / rucola
    14.50 euro/pp
  • Vitello tonato
    16.50 euro/pp
  • Tartaar van kreeft / parelpasta / mango /granaatappel / avocado / kokos-curry dressing (per 2 pers.)
    26,00 euro/pp
  • Kreeft bellevue / slaatje van frisgroen en lentegroentjes / gepocheerde kwarteleitjes / groene kruiden olie en cocktail-mayo (per 2 pers.)
    26.00 euro/pp
  • Sint-Jakobsvrucht kort gemarineerd / remoulade van krab -appel - komkommer -zure room / oosterse vinaigrette met gebrande sesam
    21.00 euro/pp
  • Cecina, Baskische rundsham -gegrilde inlandse AAA asperges - gerookte kwark - daslookolie - zuurdesemkrokantjes
    18.50 euro/pp
  • Kort gemarineerde zalm / gepekelde radijsjes / zalm caviaar / komkommer /avocado
    18.50 euro/pp

Hoofdgerechten (alle hoofdgerechten zijn voorzien van een passende aardappelbereiding)

  • Corrèze kalfsrib / mooiste groentjes van het moment / jus naturel
    28.00 euro/pp
  • Lamsbout / bulgur /Kisir salade/munt-yoghurt
    23.00 euro/pp
  • "Catch Of The Day", wekelijks bieden we diverse visbereidingen aan volgens aanvoer en inspiratie van onze Chef, gelieve ons hiervoor telefonisch te contacteren.
  • Zwartpootkip van de grill / groene asperges- courget- geroosterde rode ui - bimi /stracciatella burrata /pesto / jus met oregano
    19.00 euro/pp
  • "Saltimbocca Kitchenart style" / straciatella di burrata / prosciutto / gesmolten spinazie/beukenzwammetjes / soubise / kalfsjus met Marsala
    24.00 euro/pp
  • Heilbot / lemon ash / bimi /groene asperges / kombu olie / blanke miso beurre blanc
    23.00 euro/pp

Bestellen

Bestellingen noteren wij graag telefonisch, per mail of komt u langs in onze boutique.
Bestel tijdig, zo kunnen we uw bestelling met de zorg behandelen die ze verdient.
Uw bestellingen voor à la carte gerechten noteren wij graag ten laatste 3 dagen voor afhaling.
Uw bestellingen uit onze "Seasonal Impressions" formules noteren wij graag ten laatste 5 dagen voor afhaling.

Voor vragen, inlichtingen of bestellingen kan u steeds terecht op ons telefoonnummer 09/282 35 60
of stuurt u ons gewoon een e-mail info@heyse-kitchenart.be
Uiteraard bent u met al uw vragen of opmerkingen steeds welkom in onze boutique.
Wij helpen er u met veel plezier verder.
Tot binnenkort.